Meny

Fullt hus når Norge møter vertslandet

BLIR TRØKK: Harmeet Singh og de norske spillerne må belage seg på leven når de EM-åpner mot Israel onsdag. Her er Singh i kamp med franske Yann M'Vila under play off-kampen i oktober i fjor. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det blir garantert livlig på tribunen når Norge onsdag innleder gruppespillet i U21-EM mot vertsnasjonen Israel.
EM-vinnerne:

* 1994: Italia

* 1996: Italia

* 1998: Spania

* 2000: Italia

* 2002: Tsjekkia

* 2004: Italia

* 2006: Nederland

* 2007: Nederland

* 2009: Tyskland

* 2011: Spania

* Antall seirer: Italia 5, Spania 3, England, Nederland og Sovjet 2, Jugoslavia, Frankrike, Tsjekkia og Tyskland 1. (©NTB)

Ifølge UEFA er kampen nesten utsolgt. Det er ventet fullt hus på den kommunale stadion i Netanya onsdag kveld. De rimeligste billettene koster rundt 60-70 norske kroner. Det er trolig en medvirkende årsak til at billettene er revet vekk.

Norges neste kamper er mot henhodsvis England og Italia. England-kampen spilles på Ha Moshava (Petah Tikva) mens oppgjøret mot Italia spilles på Bloomfield (Tel Aviv).

Les også: Johansen ofrer ikke seriegull for benk i Europa

I et intervju på uefa.com sier den norske midtbanestrategen Harmeet Singh at de norske spilleren er klare og at man gleder seg til mesterskapet.

- Vi har stor tro på oss selv og har forberedt oss i lang tid. Endelig er vi her, sier Feyenoord-spilleren til nettstedet.

Singh fremhever «laget Norge» før mesterskapsstarten.

- Vi har noen gode midtbanespillere, noen gode forsvarsspillere og som et lag er vi sterke, vi jobber for hverandre. Vi er godt organisert og på motstanders banehalvdel kan vi spille godt kombinasjonsspill. Vi kan spille ballen når det trengs samt holde på den når vi trenger det. I tillegg kan vi score masse mål, fortsetter Singh.

EM åpner onsdag med to kamper i gruppe A. Norge møter Israel mens Italia og England møtes i Tel Aviv. Norge åpner ballet med avspark klokken 18.00 mens England-Italia har avspark klokken 20.30.

Les også: Disse norske stjernene er ukjente for vertsnasjonen

Les flere fotballnyheter her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus