Meny

Higuaín bekrefter: – Jeg forlater Real Madrid

FARVEL: Her har Higuaín nettopp scoret sitt siste mål i den berømte hvite drakten. Feiringen var av det mer avmålte slaget. Foto: AP Photo/Andres Kudacki.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slår følge med Mourinho ut av Santiago Bernabéu.

Gonzalo Higuaín har scoret sitt siste mål for Real Madrid.

Etter kampen mot Osasuna lørdag ettermiddag, hvor han scoret lagets første i 4-2-seieren, hadde angriperen følgende beskjed til pressekorpset:

– Jeg trenger andre omgivelser. Beslutningen har blitt tatt. Jeg føler tiden min her har kommet til slutten. Jeg vil gå til en klubb som viser at de virkelig elsker meg, sier han ifølge flere kilder.

Les også: – Du er ond og hevngjerrig, Mourinho

– Jeg har flere tilbud

Det som skulle den siste kampen for Mourinho ble altså også den siste kampen for en av lagets største profiler.

Argentineren kom til den spanske hovedstaden fra River Plate i hjemlandet i desember 2006, og står med over 200 mål for fjorårets seriemester.

25-åringen har i lengre tid likevel blitt linket til et utall klubber, og Juventus rapporteres å være i førersetet til å skaffe seg angriperen.

Higuaín ville ikke si noe om hvor han skal tilbringe de neste årene, men la heller ikke skjul på at har litt å velge i.

– Jeg vil gå til en klubb hvor jeg virkelig kan vise meg fra min beste side. Jeg har flere tilbud. Jeg håper Madrid gjør det som er best for begge parter.

– Jeg ble aldri gitt noe gratis i denne klubben - jeg måtte alltid kjempe til siste slutt. De kjøpte meg for 12 millioner euro, men jeg tror prisen min har steget mye siden den gang.

Kontrakten til Higuaín strekker seg ut 2016-sesongen.

Les også: Snart heter den ikke lenger Santiago Bernabéu

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus