Meny

Barca-stjerne i bilkrasj

– Et mirakel at Sánchez overlevde

BETENKT: Alexis Sánchez må nok kjøpe seg ny bil - med mindre han, ikke utenkelig, skulle ha flere stående i garasjen. Foto: AP Photo/Manu Fernandez.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alexis Sánchez krasjet bilen, forlot den midt på hovedveien, fikk politiet på døra - og er klar til kamp lørdag kveld.

Alexis Sánchez har ikke hatt et enkelt år i Barcelona-trøya, men for bare noen dager siden kunne det ha blitt så mye verre for den chilenske angriperen.

På torsdag krasjet nemlig 24-åringen bilen sin på en motorvei i Castelldefels utenfor Barcelona. Ifølge spanske medier er det «et mirakel at han er i live».

Les også: Nå kan Falcao tjene 12 000 i timen

Stakk fra stedet

Det er sportsavisen El Mundo Deportivo, som siterer lørdagens papirutgave av Marca, som skriver dette.

Ifølge avisen mistet Sánchez kontroll over bilen sin «av ukjente årsaker», noe som førte til at kjøretøyet, av typen Audi R8, smalt inn i midtdeleren.

Den tidligere Udinese-spilleren kom seg imidlertid uskadet fra hendelsen, og ringte bare minutter senere etter en lagkamerat.

Sánchez lot vraket ligge midt i veien uten å varsle noen, og ble så kjørt hjem av kompisen. Et vitne til ulykken følte derimot at noen burde vite at det lå en skadet bil midt i venstre kjørefelt, og bare timer senere stod politet på døren til den enten glemske eller altfor rike fotballspilleren.

Les også: Nordmann mister skjebnekampen

– Takk for omtanken!

Ulykken ser ikke ut til å sette Sánchez ut av spill.

Barcelona avslutter i kveld sesongen hjemme mot Málaga, og der kan fort angriperen bli å se i aksjon.

– Alexis er til disposisjon for treneren til kampen - han føler seg i veldig bra form. Takk til alle for omtanken!, står det å lese på Twitter-kontoen til agenten til Sánchez, Fernando Felicevich, lørdag morgen.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus