Meny

Australsk golfer skrev historie med to «hole-in-one»

Australieren Andrew Dodt har skrevet golfhistorie. 27-åringen klarte «hole-in-one» på to hull på samme runde i Europatour-turneringen i Stockholm. AP / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Australieren Andrew Dodt skrev golfhistorie fredag med to «hole-in-one» på samme runden i Europatour-turneringen i Stockholm.

27-åringen klarte «hole-in-one» på både det sjuende og 11.-hullet i turneringens annen runde.

Han gikk runden på 65 slag, men han ligger ikke blant de beste totalt sett. Han har 142 slag på de to første rundene. Det er totalt to under banenes par, og han er 11 slag bak ledende Matteo Manassero fra Italia.

Manassero som vant forrige helgs PGA-mesterskap i Wentworth gikk også den andre runden på 65, og han leder turneringen i Stockholm med 131 slag.

– Jeg gikk ut på hull nummer ni på denne andre runden, og det er helt klart at det skjedde noe med meg da jeg klarte «hole-in-one» på det 11.-hullet.

– Deretter ble det noen birdier på meg, men etter hvert pådro jeg meg også noen bogeyer. Jeg følte vel at det gikk litt i feil retning da jeg kom til det sjuende hullet, men der klaffet alt perfekt for meg.

– Utslaget så ikke perfekt ut, men ballen gikk rett fram og endte i hullet, og nå må jeg bare innrømme at jeg er veldig stolt over å bli den første til å klare «hole-in-one» to ganger på en og samme runde på Europa-touren, sa Dodt.

Nordmannen Espen Kofstad spilte også i Stockholm. Han endte på 130.-plass etter de to første rundene og klarte ikke cuten med 149 slag totalt.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus