Ferguson raste mot hyppige managerbytter

IKKE NÅDIG: Avtroppende United-manager Sir Alex Ferguson, tordent mot flere av de andre klubbene i Premier League grunnnet deres mange managerbytter og liten tålmodighet. (Foto: Scanpix).
IKKE NÅDIG: Avtroppende United-manager Sir Alex Ferguson, tordent mot flere av de andre klubbene i Premier League grunnnet deres mange managerbytter og liten tålmodighet. (Foto: Scanpix).

- Gjelder hele forbanna gjengen, tordnet legenden under Uniteds årlige prisutdelingsarrangement.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var under Uniteds prisutdeling for Årets Spiller 2012/13 onsdag at den avtroppende legenden smalt til.

- Manchester United er en uvanlig klubb, men dersom du ser på oppførselen til enkelte klubber som sparker managere både til venstre, høyre og midten, jeg nevner ikke navn på noen klubber, men det gjelder hele forbanna gjengen, tordnet Ferguson til Manchester Uniteds tv-kanal, ifølge The Telegraph.

Som nær sagt alle fotballfans har fått med seg så trer Ferguson nå til side etter 26 år i sjefsstolen på Old Trafford. Inn kommer David Moyes - en mann som har holdt i Everton-tøylene de siste elleve årene.

Flere klubber i den engelske toppdivisjonen har de siste sesongene valgt å sparke sjefen. Sist ute var byrival Manchester City. Mandag fikk Roberto Mancini fyken tross andreplass i ligaen. I fjor ble de lyseblå mestere.

- Vi som klubb viser tålmodighet, tillitt og lojalitet, og blir belønnet etter det, fortsatte Ferguson.

Robin van Persie ble hedret med Sir Matt Busby Player of the Year trophy, årets United-spiller. I tillegg fikk han prisen for årets mål, scoringen som mot Aston Villa som fikk fotballkommentatorer verden over til å gå av hengslene.

Van Persie sa sesongen nærmest har vært et eventyr.

- Det har gått over all forventning. Det har betydd så mye fra dag én å være en del av denne gjengen, fått jobbe med Sir Alex og resten av støtteapparatet, sa den nederlandske målmaskinen.

Michael Carrick ble av sine lagkompiser valgt til Årets Spiller.

Les flere fotballnyheter her