Martinez taus om fremtiden etter nedrykk

Roberto Martinez takket fansen for støtten etter at det ble klart at Wigan rykker ned fra Premier League. Foto: Andrew Winning (Reuters)
Roberto Martinez takket fansen for støtten etter at det ble klart at Wigan rykker ned fra Premier League. Foto: Andrew Winning (Reuters)

Wigan-manager Roberto Martinez ville ikke snakke om sin egen fremtid i klubben etter nedrykket tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wigan kom raskt ned på jorden etter den sensasjonelle FA-cupseieren sist helg. Onsdag ble det klart at laget rykker ned fra Premier League etter 1-4-tap mot Arsenal.

Martinez har vært på ønskelisten hos flere klubber de siste sesongene. Han er blitt koblet til Everton etter at David Moyes ble klar for Manchester United fra neste sesong. Wigan-sjefen ville ikke si om han blir i klubben.

Les også: Arsenal sendte Wigan ned

– For å være ærlig med dere, nedrykket er så ferskt, og jeg synes ikke dette er rett tidspunkt til å snakke om framtiden. Nå handler det ikke om enkeltpersoner. Hvis du går inn i garderoben etter denne kampen, er det hjerteskjærende. I sommer vil det bli evalueringer, og det som skjer, det skjer, sa Martinez.

Wigan har spilt åtte sesonger i Premier League, men må neste sesong ta turen ned til mesterskapsserien. Wigan ble det første laget til å vinne FA-cupfinalen og rykke ned fra eliteserien samme sesong.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus