- Et trofé som jeg savner og lengter etter å vinne

FJORÅRET: Samtidig som Mata forteller om sitt ønske om å vinne Premier League-tittelen, forteller han om det fantastiske fjoråret. Foto: Andrew Yates.
FJORÅRET: Samtidig som Mata forteller om sitt ønske om å vinne Premier League-tittelen, forteller han om det fantastiske fjoråret. Foto: Andrew Yates.

Juan Mata legger ikke skjul på sitt store ønske om å vinne Premier League-tittelen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spanjolen har scoret elleve mål denne sesongen og ingen annen spiller står med like mange målgivende. Til tross for Matas store bidrag falt Chelsea likevel ut av tittelkampen tidlig denne sesongen.

- Vi har manglet kontinuitet i ligaen dette året, sa spanjolen til La Gazzetta dello Sport.

- Neste år kommer til å bli annerledes, og for meg vil Premier League-tittelen være hovedmålet for den sesongen.

Mata forteller håpefullt om at med litt mer kontinuitet så kan «de blå» gjøre et betydelig forsøk på å vinne tittelen neste år, samtidlig som han hyller landsmannen Torres.

- Jeg tror at Torres fortsatt har mye å gi til Chelsea, måten han trener på og hans mentalitet viser at han har mange år igjen på toppnivå.

Ser tilbake på fjoråret

- Det var Torres som ringte meg, og som prøvde å overtale meg til å signere for Chelsea. Han visste at jeg ville trives her. Jeg er veldig taknemlig ovenfor han - han var en viktig del av avgjørelsen om å signere for Chelsea, forteller Mata til Sky Sports.

Det er derimot fotballen som er hovedgrunnen til at den lille spanjolen signerte for Chelsea, og han elsker livet i London både på og utenfor banen.

- Det har vært fantastisk. I min første sesong i et annet land så vant jeg både Champions League og FA-cupen. Det er utrolig. Jeg har lært mye og vokst som person i min tid i Chelsea, forteller spilleren og ser tilbake på fjorårets sesong.

- Det å vinne prisen for beste Chelsea-spiller - og itillegg bli nominert av Chelsea-fansen, det gjorde mitt år helt perfekt. Nomineringene og tittelene gjorde sesongen komplett for min egen del.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus