Meny

Elabdellaoui signerte for Bundesliga-klubb

FLYTTER: Omar Elabdellaoui blir norges neste spiller i en europeisk toppliga. Her fra oppholdt i Strømsgodset. (FOTO: Trond Reidar Teigen/NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

21-åringen har vært på utlån til den tyske klubben Eintracht Braunschweig fra Manchester City. Nå blir overgang permanent.

Omar Elabdellaoui har signert for den nyopprykkede klubben Eintracht Braunschweig. Det skriver spilleren selv på sine egen twitter-konto i dag fredag. Klubben skriver også på sine hjemmesider at 21-åringen har signert.

Den anvendelige spilleren som startet karrieren sin i Skeid i Oslo, før han ble hentet til Manchester City. Etter lånopphold i Strømsgodset og Feyenord, ble han hentet til Eintracht Braunschweig på lån i januar i år.

Les mer om tysk Bundesliga her

Nå blir altså overgangen permanent.

Dette skriver spilleren selv på twitter i dag: «I can now say that Eintracht Braunschweig has taken the option to buy me and that i have signed a 2 year deal with Eintracht Braunschweig:)»

Les flere fotballnyheter fra ABC nyheter

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus