Eliteserien 8.runde Brann - Start 2-0

Hjemmeeventyret fortsetter for Brann

HJEMMEJUBEL: Tomasz Sokolowski og Brann seiler på en medgangsbølge hjemme på Brann stadion. (FOTO: Marit Hommedal/NTB Scanpix)
HJEMMEJUBEL: Tomasz Sokolowski og Brann seiler på en medgangsbølge hjemme på Brann stadion. (FOTO: Marit Hommedal/NTB Scanpix)

Tomasz Sokolowski og Amin Askar scoret da Brann slo Start 2-0 i eliteserien torsdag, og dermed står laget med fem av fem mulige seirer på hjemmebane denne sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se målene og høydepunktene her

Den fantastiske hjemmestatistikken ser ikke ut til å stoppe. Det eneste som hindrer Brann i å overta tabelltoppen er en begredelig bortestatistikk, som er stikk motsatt.

Detaljert kampreferat finner du her

– Jeg aner ikke hva som skjer når vi spiller på hjemmebane, men det er uansett godt og viktig at vi vinner, sa Tomasz Sokolowski til C More.

Sokolowski var den første til å sette ballen i mål torsdag kveld. Etter 19 minutter la Amin Askar inn foran mål. Start-forsvaret fikk store problemer med å klarere, og Sokolowski kunne enkelt geleide ballen i nettet fra returrommet.

LES OGSÅ: Endelig vant Molde

LES OGSÅ: Sarpsborg snudde dramatisk oppgjør

LES OGSÅ: Odd holdt serielederen til uavgjort

LES OGSÅ: Lillestrøm hentet inn Sogndal

Askar var tilrettelegger på den første scoringen, men spilte selv hovedrollen i annen omgang. Seks minutter ut i omgangen spilte Starts Solomon Owello en forferdelig feilpasning til Erik Huseklepp, som forsøkte seg selv. Håkon Opdal ga retur, som Askar satte i mål.

Mot slutten lå det en 3-0-scoring i lufta i Bergen, men stolpen og et halvdesperat Start-forsvar sørget for at det ble med de to scoringene.

Les flere fotballnyheter fra ABC Nyheter

Brann seiler dermed opp på 2.-plass på tabellen med 15 poeng, to poeng bak ledende Strømsgodset. Start ligger på en beskjeden 11.-plass med ni poeng på de første åtte kampene.

(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus