Meny

Odd holdt serielederen til uavgjort

MÅLSCOREREN: Herolind Shalas tredje scoring for sesongen var nok til å sikre ett poeng for hjemmelaget. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Adama Diomandé reddet 1-1 for serieleder Strømsgodset borte mot Odd i eliteserien torsdag.

Se mål og høydepunkter her

«Dio» satte inn utligningsmålet etter 71 minutter på en klassisk, god Strømsgodset-kontring. Lars Christopher Vilsvik slo ballen hardt inn fra høyre, og Diomandé sendte den elegant i mål bak André Hansen. Det var 23-åringens annet seriemål for sesongen.

I sluttminuttene jaget begge lag et seiersmål, men forsøkene var ikke gode nok.

Etter kampen var Godset-trener Ronny Deila tilfreds med det han fikk servert av guttene sine.

– Jeg er veldig fornøyd. Det er sånn som dette fotball skal være, med mye fart og angrepsvillige lag. På slutten kunne vi tatt med oss alle poengene, men jeg er fornøyd med det vi fikk. I dag måtte vi jage etter et mål, men vi kom steinhardt tilbake i kampen, sa Deila til C More.

Les også: Endelig kom seieren for Solskjær

Les også: Viking tapte terreng

Shala igjen

Lagene spilte en svært jevn første omgang, men det var Odd som kunne glede seg over en pauseledelse. I det 44. minutt klinket Herolind Shala til fra utsiden av boksen og sendte ballen i nettmaskene. Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey prøvde å strekke seg, men måtte kapitulere.

Det var Shalas annet seriemål for Odd på like mange kamper. Han ble matchvinner da Lillestrøm ble slått 2-1 i forrige runde.

– Han har hatt en trøblete vinter, men nå er han i ferd med å komme i form. Nå scorer han mål fra midtbaneposisjon også, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo om Shala.

Om kampen mente Fagermo at vertene hadde for mange balltap etter pause.

– I annen omgang mistet vi ballen litt for mye, og de fikk satt inn et større trykk på oss. Kampen var generelt meget bra. Mange av ungguttene våre sto fram og fikk erfaring med å spille mot en såpass god motstander.

Les også: LSK hentet inn Sogndal

Stolpe

Etter halvtimen hadde Péter Kovács et stolpetreff for gjestene etter et hodestøt på Jørgen Horns oppspill dypt i banen.

Strømsgodset topper tabellen med 17 poeng etter åtte kamper. Drammenslaget står kun med det ene tapet mot Hønefoss fra annen serierunde.

For Odd holdt ikke det ene poenget til å ta Skien-laget på trygg grunn. Telemarkingene ligger på tredje siste plass med åtte poeng.

Les også: Sarpsborg snudde dramatisk oppgjør

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus