Tromsø får E-cupspill

FORNØYDE: Tromsø oppførte seg i Eliteserien 2012 og ble belønnet med kvalifisering til Europaligaen. (Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix)
FORNØYDE: Tromsø oppførte seg i Eliteserien 2012 og ble belønnet med kvalifisering til Europaligaen. (Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix)

Norske spillere er de neste snilleste i Europa. Det tjener Tromsø på.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag ble det klart at Norge får én ekstra plass i kvalifiseringsspillet til Europaligaen. Norge er rangert som nummer to på UEFAs Fair Play-ranking, bak Sverige og foran Finland.

Den ekstra plassen går til Tromsø, som endte på andreplass på den norske Fair Play-rankingen, skriver Fotballforbundet på sine hjemmesider.

Se høydepunkter fra onsdagens Tippeligakamper her

Molde var det mest Fair Play-spillende laget i fjor, men siden de ble seriemester går den ekstra plassen til lag nummer to på lista.

Tromsø hadde sjansen til å sikre seg kvalifiseringsspill til Europaligaen på Ullevaal i cupfinalen i fjor, men skuslet bort sjansen da de tapte mot Hødd.

- Når vi klarte å rote det som vi gjorde i cupfinalen er vi jo veldig glade for at vi får en ny mulighet. I tillegg så er det hyggelig for vår egen del fordi Fair Play er noe vi setter veldig høyt og som er viktig for klubben, uttalte trener Agnar Christensen da.

LES OGSÅ: Tromsø får E-cupsvar i begynnelsen av mai

Les flere fotballnyheter fra ABC Nyheter

Personvernpolicy