Meny

Olsen fortviler over skadd Agger

UTE: Daniel Agger (t.v.) har spilt 35 kamper denne sesongen. Flere blir det ikke på grunn av skade. (Foto: AP Photo/NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daniel Agger må opereres og mister dermed Liverpools to siste kamper i Premier League. I tillegg mister Danmark en viktig spiller i kommende landskamper.

Liverpool bekreftet på sine nettsider onsdag at Daniel Agger mister lagets to siste seriekamper, mot henholdsvis Fulham og Queens Park Rangers. Dette fordi dansken må operere ryggen.

LES OGSÅ: Operasjonsbordet neste for Gerrard

Danmarks landslagssjef Morten Olsen mener skaden til Agger er et hardt slag.

– Vi aksepterer naturligvis at det er slik, selv om det er et hardt slag for oss og vår planlegging av VM-kvalifiseringskampen mot Armenia. Men vi har tidligere sett at vi kan være gode selv uten våre beste menn, sa Olsen.

Les mer om Liverpool FC

I tillegg til å møte Armenia (11. juni) i VM-kvalifiseringen venter en landskamp mot Georgia for Danmark. Også denne blir midtstopperen nødt til å se fra tribuneplass.

– Vi skulle gjerne hatt han med mot et så godt lag som Armenia, men fornuften sier at han skal ta imot den behandlingen han tilbys, sa Olsen.

Les flere fotballnyheter fra ABC Nyheter

Liverpool ligger for øyeblikket på 7.-plass i Premier League, fem poeng bak Everton på 6.-plass.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus