Moyes leder United-løpet klart

OVERTAR UNITED?: David Moyes, her sammen med Alex Ferguson, er favoritt til å overta jobben som United-manager etter lengende fra Skottland. (Foto: Scanpix)
OVERTAR UNITED?: David Moyes, her sammen med Alex Ferguson, er favoritt til å overta jobben som United-manager etter lengende fra Skottland. (Foto: Scanpix)

Tar Manchester United sjansen på Jose Mourinho? – Neppe, sier den danske spilleragenten John Sivebæk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at Alex Ferguson onsdag offentliggjorde at han slutter som manager 19. mai, er spekulasjonene i gang for fullt. Hvem tar over? Dette er et blikk på kandidater som dras fram hyppig:

Les også: Ferguson gir seg som United-manager

David Moyes (Everton): Har prestert suverent i elleve år med begrensede midler i Liverpools nummer to klubb. Men han har ingen erfaring med å vinne titler og lede en virkelig storklubb. Kontrakten hans i Everton løper ut i sommer, og ingen ny avtale har vært diskutert nøye. Storfavoritt til å få jobben.

Mourinho (Real Madrid): Kjemperesultater over alt, men er rastløs og sjelden lenge i klubbene. Skaper mange overskrifter og har mistet tilliten hos flere Real-spillere. – Jeg tror ikke han står for den kontinuiteten United vil ha, sier Sivebæk til Ritzau.

Jürgen Klopp (Borussia Dortmund): Kjempesuksess i Tyskland og klar for mesterligafinale. Mister trolig sine to beste spillere i sommer og kan få det tøft med å følge opp.

Ole Gunnar Solskjær (Molde): Har gått Ferguson-skolen på alle vis. Storsuksess i Molde i to år. Katastrofal start på denne sesongen. Trolig for fersk til United-jobben allerede nå. Er et virkelig langskudd i denne sammenhengen.

Solskjær har tidligere onsdag uttalt at han tror han vet hvem som overtar United nå som Sir Alex trer til side.

Les flere fotballnyheter her.

Personvernpolicy