Meny

Barna vil stoppe Real-legendens bryllup

ALDRENDE: Alfredo Di Stéfano er ikke like rask på foten som han en gang var. På 50- og 60-tallet var han en av verdens ubestridt beste spillere. Foto: Kai Foersterling (EPA)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotballegenden Alfredo Di Stéfanos fem barn går rettens vei for å hindre 86-åringen i å gifte seg med en 50 år yngre kvinne.

Di Stéfano, som er en av de mest lysende stjerner i Real Madrids historie og nå er klubbens ærespresident, sa i helgen til avisen El Mundo at han vil gifte seg med 36-årige Gina Gonzalez fra Costa Rica «fordi jeg vil det og fordi jeg har vært enkemann i åtte år».

Bakgrunn: Fotball-legende gifter seg med 50 år yngre kvinne

Barna hans har bedt en rett i Madrid om å erklære Di Stéfano fysisk uskikket og mentalt utilregnelig.

– Vi mener at hans sårbare tilstand, og hans høye medieprofil, kan resultere i at han misbrukes. Derfor søker vi juridisk beskyttelse, og prøver samtidig å ta vare på æren og ryktet til vår far og vår familie, heter det i en uttalelse fra barna.

Di Stéfano har hatt problemer med helsen i senere år og bruker ofte rullestol når han viser seg offentlig.

Di Stéfano scoret i alle finalene da Real Madrid vant serievinnercupen de fem første gangene turneringen ble arrangert på slutten av 50-tallet.

Se noen av hans fineste mål og finter i videoen nedenfor:

Les også: Mourinho: – Pepe har et problem

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus