Mourinho: – Pepe har et problem

BETENT: De er begge portugisere, har begge en fortid i Porto og jobber begge for Real Madrid - men stemningen mellom José Mourinho og Pepe (innfelt) er ikke nødvendigvis god fordi om. Foto: Dominique Faget/John MacDougall (AFP Photo - Montasje: ABC Nyheter)
BETENT: De er begge portugisere, har begge en fortid i Porto og jobber begge for Real Madrid - men stemningen mellom José Mourinho og Pepe (innfelt) er ikke nødvendigvis god fordi om. Foto: Dominique Faget/John MacDougall (AFP Photo - Montasje: ABC Nyheter)

Skittkastingen fortsetter i Real Madrid-leiren. Nå er det sjefen selv som tar bladet fra munnen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

At det er interne stridigheter i Real Madrid er en av de dårligst bevarte hemmelighetene i internasjonal fotball om dagen.

Før helgens runde i spansk fotball fikk trener José Mourinho passet sitt påskrevet av forsvarsspiller Pepe, dagen etter at Mourinho selv hadde vært ute og ertet på seg den utfrossede Iker Casillas.

Bakgrunn: Mourinho får kjeft av egen spiller

Utad hevder den portugisiske taktikeren at det bare er velstand i garderoben, men hans siste kommentarer tyder på at det motsatte er tilfellet.

Sitatmaskinen Mourinho leverer igjen - og denne gangen får både Pepe og Casillas høre det.

– Kommentarene til Pepe? De er enkle å analysere. Han har et problem, og det problemet heter Raphaël Varane, sier han og sikter til den unge franskmannen som tidvis har blitt foretrukket foran Pepé i midtforsvaret i år.

– Det er ikke en personlig sak

– En 31-åring har mistet plassen sin til en 19-åring. Sånn er livet. Men hvem turte å gi ham sjansen? Jeg, sier Mourinho, og mer vil han ikke si om den saken.

Men Casillas, som han fortsatt hevder han har et godt forhold til, vil han gjerne snakke mer om.

– Jeg liker Diego López mer enn Iker Casillas som målvakt. Men det er ikke en personlig sak - det er ikke noe vondt mellom oss.

– Jeg liker skuddstoppere som er god med beina og som går ut i feltet for å plukke innlegg. Iker er veldig god mellom stolpene, men jeg foretrekker en annen type målvakt, forteller Mourinho.

Se høydepunktene fra Real Madrids siste kamp her

– Alle vet hvem den nye treneren er

Både Pepe og Casillas har vært koblet til andre klubber de siste månedene, og Mourinhos egen fremtid er selvsagt gjenstand for kontinuerlig diskusjon.

Setter du pengene på at portugiseren ender opp i Chelsea før neste sesong, får du svært lite penger igjen på oddsen.

Nåværende Chelsea-trener Rafael Benítez slapp følgende hint på en pressekonferanse tirsdag:

– Neste år blir det en ny trener her. Jeg tror alle vet hvem det blir.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Personvernpolicy