Meny

Arsenalkeeper har liten tro på Tottenham

MOT MESTERLIGA: Hvis det går som Wojciech Szczesny (t.v) spår, blir det Mesterliga-spill på han og Jack Wilshere (midt) og Per Mertesacker (t.h.) neste sesong. (FOTO: AP Photo/NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wojciech Szczesny tror ikke byrival Tottenham er gode nok til å frarøve Arsenal den mye omtalte fjerdeplassen.
Jakten på fjerdeplass
LagPK
1 - Manchester United3685
2 - Manchester City3572
3 - Chelsea3568
4 - Arsenal3667
5 - Tottenham3565

Arsenal sin polske målvakt er sikker på at Arsenal beholder fjerdeplassen selv om rivalen Tottenham har én kamp til gode, ifølge Sky Sports.

Onsdag møter Tottenham Chelsea på Stamford Bridge. Med seier til Tottenham går de forbi Arsenal og opp på den viktige fjerdeplassen som gir rett til spill i Mesterligaen. Chelsea er i god form og har den siste uken tatt seg til finalen i Europaligaen og slått serievinner Manchester United.

Les mer om Arsenal

Om Arsenal får spille Mesterliga neste sesong er helt opp til dem selv. Det vet Szczesny.

– Vinner vi våre to siste kamper er det nok fordi Chelsea eller Tottenham kommer til å avgi poeng fordi de spiller mot hverandre, sier Szczesny.

Les mer om Tottenham

I tillegg til Tottenham, møter Chelsea Aston Villa (B) og Everton (H). Tottenham møter Stoke (B) og Sunderland (H) i de gjenstående kampene av sesongen. Polakken tror Tottenham får det tøffest i innspurten.

– De har ikke nok kvalitet, så sånn er det.

Arsenal spiller sine to siste kamper mot Wigan (H) og Newcastle (B).

Bortemål

En titt på målstatistikken til Tottenhams Gareth Bale gir derimot håp for de hvite fra London. Waliseren som av både medspillere og britiske sportsjournalister ble kåret til årets spiller, har scoret 13 av sine 20 seriemål på bortebane. Fem av målene har kommet mot lag fra London, men ikke mot Chelsea.

Les flere fotballnyheter fra ABC Nyheter

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus