Meny

Fotball-legende gifter seg med 50 år yngre kvinne

KJENDIS: Alfredo Di Stéfano er fortsatt å se i celebert selskap fra tid til annen. Her fra en prisutdeling sammen med José Mourinho i 2011. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alfredo Di Stéfano briljerte for Real Madrid for 50 år siden. Nå gifter han seg med en kone som er et halvt hundreår yngre.

Di Stéfano, som fyller 87 år i juli, skal gifte seg med 50 år yngre Gina (36).

Di Stéfano regnes som en av de beste spillerne gjennom tidene. At han fortsatt har livsglede, viser det forestående bryllupet med den costaricanske kvinnen. Bryllupet skal stå om et par ukers tid.

– Jeg er forelsket, og jeg gifter meg med Gina. Selv om jeg er 86 år, har jeg et hjerte som fortsatt er ungt, sier Di Stefano.

Di Stefanos helse har skrantet de senere årene, og han sees ofte på offentlige steder i en rullestol.

I sin aktive karriere var Di Stéfano kjent som «Den blonde pil» på grunn av sin hårfarge og hurtighet på banen. Han kom til Real Madrid i 1953 og førte dem til fem strake seirer i serievinnercupen fra 1956 til 1960. Di Stefano scoret i samtlige fem finaler.

Flere fotballnyheter finner du her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus