Fotball-legende gifter seg med 50 år yngre kvinne

KJENDIS: Alfredo Di Stéfano er fortsatt å se i celebert selskap fra tid til annen. Her fra en prisutdeling sammen med José Mourinho i 2011.  Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
KJENDIS: Alfredo Di Stéfano er fortsatt å se i celebert selskap fra tid til annen. Her fra en prisutdeling sammen med José Mourinho i 2011. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Alfredo Di Stéfano briljerte for Real Madrid for 50 år siden. Nå gifter han seg med en kone som er et halvt hundreår yngre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Di Stéfano, som fyller 87 år i juli, skal gifte seg med 50 år yngre Gina (36).

Di Stéfano regnes som en av de beste spillerne gjennom tidene. At han fortsatt har livsglede, viser det forestående bryllupet med den costaricanske kvinnen. Bryllupet skal stå om et par ukers tid.

– Jeg er forelsket, og jeg gifter meg med Gina. Selv om jeg er 86 år, har jeg et hjerte som fortsatt er ungt, sier Di Stefano.

Di Stefanos helse har skrantet de senere årene, og han sees ofte på offentlige steder i en rullestol.

I sin aktive karriere var Di Stéfano kjent som «Den blonde pil» på grunn av sin hårfarge og hurtighet på banen. Han kom til Real Madrid i 1953 og førte dem til fem strake seirer i serievinnercupen fra 1956 til 1960. Di Stefano scoret i samtlige fem finaler.

Flere fotballnyheter finner du her

Personvernpolicy