Meny

Eliteserien, 7.runde

Sarpsborg kriget seg til tre poeng i Haugesund

Sarpsborgs Magnus Sylling Olsen (t.v.) i duell med Haugesunds David Myrestam i eliteseriekampen mellom FKH og Sarpsborg på Haugesund Stadion søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sarpsborg fightet utrettelig og fikk betalt like før slutt i bortekampen mot Haugesund. Magnus Sylling Olsen satte inn matchens eneste mål i det 85. spilleminutt.

Se høydepunktene fra kampen her

Brian Deanes mannskap kom til den blytunge og sleipe matta i Haugesund for å krige til seg poeng, og de la all vilje og kraft i bortemøtet. Flere Sarpsborg-spillere fikk krampetendenser mot slutten av oppgjøret.

Les også: Godset på tabelltopp etter seier i toppkamp

Målfarlige Sylling Olsen ble matchvinner da han stanget inn 1-0-målet etter frispark fra Claes Jørgensen.

Haugesund-spillerne glapp i markeringen og ble hardt straffet i en periode av kampen der hjemmelaget styrte mye av banespillet.

Les også: Knepen seier til Sarpsborg

Det var Sarpsborgs første seier på bortebane denne sesongen, og Haugesunds sjette hjemmetap i serien i løpet av de tre siste sesongene.

Les også: Odd snudde til seier

Gjestene hadde de fleste sjansene i første omgang, mens Haugesund hadde den beste muligheten ved Christian Gytkjær i det 49. spilleminutt.

I Sarpsborgs lag spilte Christian Brink en bunnsolid kamp som midtstopper, og flere av hans lagkamerater kjempet også helhjertet selv om det var lite finspill hos mannskapet til Brian Deane.

Hos Haugesund får midtstopper Umaru Bangura og midtbanespiller Ugonna Anyora klart godkjent.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus