Mourinho får kjeft av egen spiller

FRED?: Pepes kommentarer om José Mourinho (innfelt) kan tyde på at det ikke bare er god stemning på Santiago Bernabéu. Foto: AP Photo/Arturo Rodriguez/EPA/Sergio Barrenechea
FRED?: Pepes kommentarer om José Mourinho (innfelt) kan tyde på at det ikke bare er god stemning på Santiago Bernabéu. Foto: AP Photo/Arturo Rodriguez/EPA/Sergio Barrenechea

Pepe synes lite om portugiserens behandling av Iker Casillas.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Iker Casillas var Real Madrids førstevalg mellom stengene i godt over ti år.

Så, 22.desember i fjor, ble han plassert på benken til fordel for Antonio Adán, før Mourinho i påfølgende måned hentet inn Diego López fra Sevilla.

Les også: Seks lag kan bli seriemestre denne helgen

- Skulle ha hentet López tidligere

Siden den gang har Casillas vært ute i kulden.

Ryktene skal ha det til at forholdet Casillas-Mourinho er langt fra bra, og Mourinho sendte følgende stikk til den spanske landslagsmålvakten før lørdagens kamp mot Valladolid:

- Om jeg ville ha gjort noe annerledes om jeg fikk muligheten til å gjøre noe på nytt igjen i løpet av de tre årene (jeg har vært her)? Jeg skulle ha hentet inn Diego López etter mitt første år. Vi gjorde ikke nok for å signere han. Det er utrolig dumt, sa han på en pressekonferanse.

Les også: Mancini: - Håper middagen smakte!

- Iker er en institusjon

Utspillet falt i dårlig jord hos mange Real Madrid-supportere, og nå reagerer også spillerne.

- Vi må ha mer respekt for Iker Casillas. Kommentarene fra sjefen var ikke veldig passende, sa forsvarsspilleren til Canal+ etter lørdagens kamp mot Valldolid.

Se målene fra oppgjøret Real Madrid-Valladolid her

- Iker er en institusjon - i denne klubben og i Spania. Han må vite at vi spillerne og fansen er med han, fortsatte han.

Både fremtiden til Casillas og Mourinho har være gjenstand for debatt de siste ukene.

Målvakten skal etter sigende være på radaren til flere av Europas aller største klubber, mens treneren blir ryktet å være svært nær en Chelsea-retur.

Pepe hadde ikke mye å si om den saken.

- Vi er rolige. Mourinho må finne ut av fremtiden sin med klubben. Vi spiller uansett for trøyen.

Se alle målene fra den spanske serierunden her

Personvernpolicy