Meny

City-spiller til sykehus med blodpropp

FRA VONDT TIL VERRE: Scott Sinclair har fått få sjanser etter overgangen fra Swansea og står bare med en nettkjenning for Manchester City. Nå spørs det om han får flere sjanser denne sesongen. Foto: AP Photo/Jon Super

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City-vingen Scott Sinclair måtte lørdag til sykehus og få behandling for blodpropp i skulderen.

24-åringen ble syk på trening fredag og var ikke med i City-troppen som spilte 0-0 borte mot Swansea lørdag ettermiddag.

Les også: Slik var runden i Premier League

Klubben la ut en melding på Twitter der den ønsket Sinclair god bedring. Han skal være i bra form, og blodproppen er ikke livstruende for den tidligere U21-landslagsspilleren.

– Scott hadde et problem i går, men jeg tror ikke det er alvorlig. Det er under kontroll, sa City-manager Roberto Mancini.

Italieneren la til han forventer å vite mer om Sinclairs tilstand i løpet av de neste to døgnene.

Den tidligere Chelsea- og Swansea-spilleren har kun startet to seriekamper for City denne sesongen. Det virker usannsynlig at han spiller i neste helgs FA-cupfinale mot Wigan.

Les også: Mancini: - Håper middagen smakte godt!

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus