Villas-Boas tror Bale blir uansett

Gareth Bale har vært i storform for Tottenham denne sesongen. Manager André Villas-Boas tror stjernespilleren blir selv om laget ikke skulle kvalifisere seg til mesterliga. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix
Gareth Bale har vært i storform for Tottenham denne sesongen. Manager André Villas-Boas tror stjernespilleren blir selv om laget ikke skulle kvalifisere seg til mesterliga. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix

André Villas-Boas er ikke redd for at Tottenham må selge Gareth Bale hvis laget ikke sikrer en plassering blant de fire beste i Premier League denne sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bale har scoret 19 seriemål og vært klubbens viktigste spiller. Storspillet har gitt ham en rekke priser. Nylig fikk han prisen som årets spiller og årets unge spiller under spillerforeningens utdeling. Han kom også med på årets lag. I tillegg ble 23-åringen kåret til årets spiller i England av fotballjournalistene.

«Spurs» må være blant topp fire for å få muligheten til å spille mesterliga neste sesong. Hvis Tottenham ikke klarer det, frykter mange at Bale forlater klubben. Denne sesongen har Tottenham måtte nøye seg med europaliga.

– Spilleren blir her, uavhengig om vi klarer målet om å kvalifisere oss til mesterligaen. Dette er informasjonen jeg har, og som jeg har delt med dere hele sesongen. Vi forstår at jo flere priser og mer anerkjennelse en spiller får, jo mer medieoppmerksomhet, men klubben må bevege seg framover ved å holde på sine beste spillere, sier Villas-Boas.

Tottenham tar imot Southampton lørdag. Bale spilte for «Saints» fram til 2007 før han gikk til Tottenham.

Villas-Boas' mannskap holder i øyeblikket femteplassen i Premier League. Tottenham er to poeng bak Arsenal, men har en kamp til gode på erkerivalen. Chelsea på tredjeplass er tre poeng foran. I tillegg jager Everton tre poeng bak Tottenham. Everton har også spilt én kamp mer enn Tottenham

Personvernpolicy