Meny

Tidligere Barcelona-stjerne testet positivt

NEDTUR: Deco vant blant annet to ligatitler og ett mesterligatrofé i sin tid i Katalonia. Nå, fem år etter at han forlot klubben, kan karrieren være over. Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere Barcelona- og Chelsea-stjernen Deco har avlagt en positiv dopingprøve. Han mener selv det kommer av vitaminpiller han har spist.

Deco, som er portugiser, spiller for tiden i brasilianske Fluminense, og den positive prøven skal han ha avgitt 30. mars.

Nettstedet goal.com skriver at dopingkontrollørene fant spor av det forbudte stoffet Furosemid i den prøven Deco avga.

Han opplyser via advokatene sine at den positive prøven trolig skyldes noen vitaminer han har spist. Han erkjenner derfor ikke å ha gjort noe galt, men vil ikke kommentere saken før også B-prøven er testet. Det skal skje på fredag.

Brasilianske medier skriver at Deco vurderer å gå til sak mot det firmaet som har produsert de vitaminpillene han har brukt.

Les også: Dortmund til finale med et nødskrik

Les også: Mourinho kan være ferdig i Real - Chelsea neste?

Deco ble portugisisk statsborger i 2002 og spilte fast på det portugisiske landslaget fra 2003 til 2010. Han var Barcelona-spiller fra 2004 til 2008. Deretter gikk turen til Chelsea, men i 2010 endte han i brasiliansk fotball.

To ganger har han vunnet mesterligaen; med Porto i 2004 og Barcelona i 2006. (©NTB)

Flere fotballnyheter finner du her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus