Molde - Strømsgodset 1-2

Godset sørget for ny Molde-nedtur

POENGFATTIG: Ole Gunnar Solskjær opplevde igjen å tape. (FOTO: Svein Ove Ekornesvåg/NTB Scanpix)
POENGFATTIG: Ole Gunnar Solskjær opplevde igjen å tape. (FOTO: Svein Ove Ekornesvåg/NTB Scanpix)

Ole Gunnar Solskjær har ikke klart å overføre Moldes gullform fra fjoråret til årets sesong. Søndag sørget Strømsgodset for Moldes femte tap for sesongen med 2-1-seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med kun ett poeng på de første fem seriekampene håpet nok Solskjær og hans Molde at det kunne snu da Strømsgodset var gjester søndag. Slik skulle det ikke gå.

Se målene og høydepunktene her

– Vi fikk ikke til spillet vårt, og de slapp for enkelt til. Det var fortjent at vi tapte. Vi vil ha poeng, men vi har ett poeng på seks kamper, noe som ikke er bra, sa Molde-kaptein Daniel Berg Hestad til TV 2.

Les detaljert referat fra kampen her

For Lars Christopher Vilsvik tok ned en pasning fra Simen Brenne på 17 meter og tredde den inn i hjørnet bak Ole Söderberg etter en halvtime. Strømsgodsets Muhamed Keita fikk en stor mulighet til å øke ledelsen like etterpå, men satte avslutningen langt over mål.

LES OGSÅ: Tromsø tilbake på vinnersporet

LES OGSÅ: Viking best i vest

I annen omgang var gjestene fra Drammen fortsatt hakket hvassere enn hjemmelaget, som ikke klarte å skape det helt store offensivt. Sju minutter ut i omgangen kontret Strømsgodset, og en offsideplassert Keita fikk etter noe klabb og babb satt ballen i åpent bur.

– Ingenting gratis

Solskjær påpeke at Keitas 2-0-scoring burde vært avblåst for offside og skriver det på kvoten for marginer som har gått mot Molde denne sesongen.

– Det har vært en del slike situasjoner mot oss denne sesongen. Vi har ikke fått noe gratis. Vi kommer til å stå på videre for å komme oss ut av disse marginene, sa han til TV 2.

LES OGSÅ: Bille rev i stykker RBK-drakta

LES OGSÅ: Riski reddet poeng til Hønefoss

Mot slutten av kampen klarte Molde å etablere et visst press på gjestene. Etter 83 minutter dukket Daniel Chima Chukwu opp i boksen og reduserte. Like etterpå avsluttet Jo Inge Berget i tverrliggeren. Likevel ble det bare med de tre scoringene.

– Vi våknet først da vi reduserte til 1-2. Da var det allerede for sent, sa Hestad.

Molde har fra før tapt mot Lillestrøm og Sogndal (begge 1-2) på hjemmebane, mens sesongens eneste poeng ble tatt borte mot Odd forrige helg. Den dårlige poengfangsten gjør at Molde på sisteplass har tre poeng opp til Odd og fire til Sogndal og Hønefoss.

LES OGSÅ: Fellah briljerte i Enga-seier

LES OGSÅ: Huseklepp i storform mot Odd

Strømsgodset klatret med seieren opp til 2.-plass, med like mange poeng som serieleder Aalesund.

Les flere fotballnyheter fra ABC Nyheter

(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus