Chelsea - Swansea 2-0Chelsea vant enkelt

201: Her hamrer Frank Lampard jr. inn sitt mål nummer 201 for Chelsea. (FOTO: AFP Photo/NTB Scanpix)

Lampard gjorde jobben for Chelsea med et mål og en målgivende da Chelsea beseiret Swansea 2-0.

Chelsea, med Frank Lampard i storform, gjorde kort prosess med Swansea søndag og vant 2-0. Det betyr at Arsenal må vinne mot Manchester United for å beholde 3.-plassen på tabellen.

Les detaljert referat fra kampen

Med tre serierunder igjen av sesongen begynner det virkelig å spisse seg til i kampen om plassene bak Manchester-duoen. 3.-plassen gir automatisk plass i mesterligaen, 4.-plassen gir mesterligakvalifisering.

Brasilianske Oscar scoret Chelseas første mål mot Swansea to minutter før pause, etter at Frank Lampard hadde levert en presis gjennombruddspasning.

På overtid i omgangen fikk Lampard selv muligheten til å øke ledelsen, da Leon Britton felte Juan Mata i Swansea-feltet. Den muligheten tok midtbanespilleren vare på. Han satte Chelseas ellevte straffespark for sesongen kontant i nettet, og det i sin 400. Premier League-kamp for blåtrøyene.

Les flere fotballnyheter fra ABC Nyheter

I annen omgang produserte både Swansea og Chelsea store målsjanser, men stillingen sto seg til slutt. Det betyr at Chelsea klatrer opp til 3.-plass, ett poeng foran Arsenal som spilte mot Manchester United en time senere.

Tottenham spilte 2-2 mot Wigan lørdag og er på femteplass, men med en kamp mindre spilt enn Arsenal.