Chelsea - Swansea 2-0

Chelsea vant enkelt

201: Her hamrer Frank Lampard jr. inn sitt mål nummer 201 for Chelsea. (FOTO: AFP Photo/NTB Scanpix)
201: Her hamrer Frank Lampard jr. inn sitt mål nummer 201 for Chelsea. (FOTO: AFP Photo/NTB Scanpix)

Lampard gjorde jobben for Chelsea med et mål og en målgivende da Chelsea beseiret Swansea 2-0.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea, med Frank Lampard i storform, gjorde kort prosess med Swansea søndag og vant 2-0. Det betyr at Arsenal må vinne mot Manchester United for å beholde 3.-plassen på tabellen.

Les detaljert referat fra kampen

Med tre serierunder igjen av sesongen begynner det virkelig å spisse seg til i kampen om plassene bak Manchester-duoen. 3.-plassen gir automatisk plass i mesterligaen, 4.-plassen gir mesterligakvalifisering.

Brasilianske Oscar scoret Chelseas første mål mot Swansea to minutter før pause, etter at Frank Lampard hadde levert en presis gjennombruddspasning.

LES OGSÅ: To lag rykket ned

På overtid i omgangen fikk Lampard selv muligheten til å øke ledelsen, da Leon Britton felte Juan Mata i Swansea-feltet. Den muligheten tok midtbanespilleren vare på. Han satte Chelseas ellevte straffespark for sesongen kontant i nettet, og det i sin 400. Premier League-kamp for blåtrøyene.

Les flere fotballnyheter fra ABC Nyheter

I annen omgang produserte både Swansea og Chelsea store målsjanser, men stillingen sto seg til slutt. Det betyr at Chelsea klatrer opp til 3.-plass, ett poeng foran Arsenal som spilte mot Manchester United en time senere.

Tottenham spilte 2-2 mot Wigan lørdag og er på femteplass, men med en kamp mindre spilt enn Arsenal.

(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus