Aalesund gikk på sesongens første tap

MÅLRIKT: Aalesunds Michael Barrantes var stort sett en skygge av seg selv, mens Fegor Ogude balanserte på en hårfin grense mellom fint og stygt spill. (FOTO: Vegard Grøtt/NTB Scanpix))
MÅLRIKT: Aalesunds Michael Barrantes var stort sett en skygge av seg selv, mens Fegor Ogude balanserte på en hårfin grense mellom fint og stygt spill. (FOTO: Vegard Grøtt/NTB Scanpix))

Kjetil Rekdal fikk sagt «takk for sist» til klubben som sparket ham i fjor høst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjensyn på Ullevaal

Referat fra Vålerengas sterke seier kan du lese her

I fjor høst fikk Kjetil Rekdal sparken av Aalesund. Etter det har han stort sett vært stille om gamleklubben, men i dag må han forholde seg til de oransje fra Jugendbyen.

Jan Jönsson måtte kvitte seg med et «spøkelse» hvis Aalesund skulle beholde plassen øverst på tabellen. Aalesund har nemlig aldri slått Vålerenga på Ullevaal.

Veteranene avgjorde

På Åråsen tok Start ledelsen både en og to ganger, men Lillestrøms veteraner ville det annerledes. Torstein Helstad og Petter Vaagan Moen sørget for Lillestrøm-seier.

LES OGSÅ: Veteranscoringer avgjorde

Manchester City tok i mot West Ham og var sugne på å revansjere forrige rundes tap mot Tottenham. Hjemmelaget hadde før kampstart én hånd om sølvet med fem poengs ledelse, og én kamp mindre spilt enn Arsenal på tredjeplass.

Med scoringer fra Sergio Aguero og Yaya Touré er grepet om sølvet nå enda litt strammere.

Les fyldig referat fra Manchester Citys seier her

De andre kampene i dagens Premier League-runde er:

Everton - Fulham

Southampton - West Bromwich

Stoke - Norwich

Wigan - Tottenham

Newcastle - Liverpool

Les flere fotballnyheter fra ABC Nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus