Sir Alex klar til å åpne lommeboka

INNERTIER: Alex Ferguson traff blink med kjøpet av Robin van Persie. Hvem går inn portene på Old Trafford neste år? (FOTO: EPA / NTB Scanpix)
INNERTIER: Alex Ferguson traff blink med kjøpet av Robin van Persie. Hvem går inn portene på Old Trafford neste år? (FOTO: EPA / NTB Scanpix)

Manchester United-manager Alex Ferguson sier at han er klar for å bruke store penger om de rette spillerne dukker opp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om laget er sesongens seriemestere i England allerede, sier skotten at han har rom for nye spillere i stallen. Han mener det trengs om seriemesterskapet skal forsvares og innsatsen i mesterligaen forsterkes.

Spissene Robert Lewandowski (Dortmund) og Radamel Falcao (Atlético Madrid) er nevnt som mulige kjøp, selv om Lewandowski ventes å gå til Bayern München.

Les flere fotballnyheter

– Vi trenger trolig to nye spillere. Hvis det dukker opp en spiller som vi ønsker oss, så er vi villig til å strekke oss langt for å få til det, sier Ferguson.

71-åringen sier at eierne har gitt ham grønt lys for å bruke de pengene som trengs.

– Fotball bare vokser seg til å bli større og større, fastslår Alex Ferguson.

Foran inneværende sesong hentet Ferguson Robin van Persie fra Arsenal. Det var en solid suksess.

(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus