Fikk laget egen Suaréz-pizza

EGEN PIZZA. Selskapet JustEat fikk laget en Suaréz Spicy Special etter at uruguyaneren tok en bit av Branislav Ivanovic. (Foto: med tilatelse av foodisart.com/JustEat/Scanpix/fotomontasje ABC Nyheter).
EGEN PIZZA. Selskapet JustEat fikk laget en Suaréz Spicy Special etter at uruguyaneren tok en bit av Branislav Ivanovic. (Foto: med tilatelse av foodisart.com/JustEat/Scanpix/fotomontasje ABC Nyheter).

Bestillingsportalen for take away-mat, JustEat, ønsket «å ta seg en bit» av den omstridte Liverpool-spissen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bestillingsportalen så sitt snitt til å kaste seg på «Suarez-bølgen» og kontaktet anerkjente Foodisart med en forespørsel om de ikke kunne lage en egen spesiell pizza for selskapet. Sjefen sjøl, Prudence Staite, tok oppdraget på strak arm og laget verdens første «Suarez-pizza».

- De spurte om jeg både hadde tid, lyst, anledning og om jeg kunne klare det. Resultatet synes jeg faktisk ble ganske bra også, om jeg skal si det selv, sier Staite humørfylt til ABC Nyheter.

Det har stormet rundt Liverpool-spiss Luis Suaréz de siste dagene. I søndagens oppgjør mot Chelsea på Anfield beit den kontroversielle uruguayaneren Chelseas serbiske forsvarsklippe Branislav Ivanovic og reaksjonene lot ikke vente på seg. Onsdag ble Suaréz utestengt i ti kamper av det engelske fotballforbundet, FA.

Les også: Suarez utestenges i ti kamper

Verdens eneste Suaréz Special PizzaVerdens eneste Suaréz Special Pizza

Og pizzaen står helt i stil med Liverpool-spissens temperament, den er ikke for sarte ganer - den er brennhet.

- Den innholder først og fremst mye av det som er vanlig i mange pizzaer, tomattpuré, skinke og ost.

- Men den er «spicet kraftig opp» med masse chilli, paprika og salami, fortsetter Staite overfor ABC Nyheter.

Staite sier hun ofte får henvendelser fra celebriteter med ønske om ulike retter til spesielle anledninger.

- Ja, jeg har laget mat for mange kjente personer, alt fra prominente politikere til verdenskjente popstjerner.

Just Eat, som bestilte pizzaen, sier de ikke vil sende «The Suaréz Spicy Special» til vanlige folk - den var ment som et engangsstunt for anledningen.

- Nei, det blir nok ikke mulig å bestille pizzaen, dette var for intern forlystelse denne ene gangen, sier pressemedarbeider i selskapet Tom Armstrong, til ABC Nyheter.