Lindegaard vil ikke forlate United

TRIVES I UNITED: Eks. Aafk-spiller Anders Lingaard sier han trives i Manchester United tross lite spilletid i klubben. (Foto: Scanpix).
TRIVES I UNITED: Eks. Aafk-spiller Anders Lingaard sier han trives i Manchester United tross lite spilletid i klubben. (Foto: Scanpix).

Anders Lindegaard er blitt reservekeeper i Manchester United denne sesongen, men dansken har ingen planer om å forlate klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manager Alex Ferguson har foretrukket å starte med David de Gea mellom stengene denne sesongen. Lindegaard har kun spilt åtte Premier League-kamper for seriemesteren. Tross lite spilletid, trives han fortsatt i klubben.

– Jeg vil selvfølgelig gjerne spille mer enn jeg gjør. Akkurat som alle andre. Men United er en fantastisk klubb å være i. Både på og utenfor banen, sier dansken til Ekstra Bladet.

Lindegaard ser fremover og gleder seg til neste sesong.

– Jeg skal selvfølgelig ikke male et helt rosenrødt bilde av situasjonen. Men som utgangspunkt er jeg enormt glad for å være i United og ser fram til også å være der neste sesong, forteller den tidligere Aalesund-keeperen.

Manchester United sikret mandag sitt 20. seriemesterskap etter 3-0 hjemme mot Aston Villa.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus