Meny

– Thioune skrek «rasismedommere»

RASENDE: Makthar Thioune forlater Brann Stadion etter først å ha rettet sterke anklager mot dommer Svein-Erik Edvartsen. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vikings midtbanespiller Makhtar Thioune var svært misfornøyd med dommer Svein-Erik Edvartsen og kalte ham «rasist» etter lørdagens 0-2-tap mot Brann.

Thioune la ingenting imellom da han uttalte seg om Edvartsen etter kampslutt. 28-åringen fikk et gult kort etter 27 minutter, og han ble byttet ut i pausen av Viking-trener Kjell Jonevret.

– Han er Norges dårligste dommer. Vi kan ikke spille fotball med så dårlige dommere. Det er en personlig sak mellom ham og meg. Han er en rasist, sa Thioune til C More.

Les også: Huseklepps vidundermål satte standarden

Se Huseklepps vakre mål her

Edvartsen reagerte i vantro over Thiounes uttalelser da han svarte på de sterke anklagene overfor flere medier lørdag kveld.

– Han skrek «rasismedommere» til oss i garderoben. Å bli beskyldt for å være rasister finner vi oss ikke i. Det faller dessuten på sin egen urimelighet at akkurat jeg blir kalt rasist, sa Edvartsen til VG.

– Vi vekslet ikke et ord da han fikk gult kort. Han løp vekk fra meg. Han kaller meg for rasist, noe som vil bli rapportert i morgen til disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund.

Eliteseriedommeren tilbakeviser Thiounes påstand at det er en personlig forhistorie mellom dem.

Les også: Motgangen fortsetter for Solskjær og Molde

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus