- Topp fire-plassering absolutt nødvendig

BESTE SESONG: Det er vanskelig å tro det, men årets sesong er Torres' beste i Chelsea-trøya. Foto: Misha Japaridze
BESTE SESONG: Det er vanskelig å tro det, men årets sesong er Torres' beste i Chelsea-trøya. Foto: Misha Japaridze

Torres mener det er avgjørende for Chelsea å kvalifisere seg til Champions League, og ser på Europa League som en bonus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea, Arsenal, Tottenham og Everton er alle i et firelags race om de to resterende plassene som kvalifiserer til Champions League.

Rafa Benitez’ menn ligger på tredjeplass, et poeng over Arsenal på fjerde, men de blå har en kamp til gode. Chelsea møter Liverpool på Søndag og Torres insisterer på at Chelsea ikke kan tabbe seg ut mot gamleklubben sin.

- Det er ekstremt viktig for alle. Vi spiller på Chelsea og ønsker dermed å vinne trofeer. Champions League er et av de, og kanskje den mest viktige turneringen, sa spanjolen til Sky Sports News.

Les også: - Laget kommer først.

- Naturligvis var ikke den situasjonen vi er i nå målet vi hadde i starten av sesongen, men det har blitt en realitet. Vi må ha godt fokus i de siste kampen denne måneden, og vi må kvalifisere oss!

Chelsea har derimot enda sjansen til å vinne trofeer denne sesongen. De møter Basel i semifinalen i Europa League, og Torres håper de kan oppnå suksess på begge fronter.

- Europa League er en stor bonus for oss. Forhåpentligvis kan vi vinne den turneringen og avslutte på topp fire i ligaen, slik at vi kan spille både i Champions League og Supercupen neste år.

Personvernpolicy