Meny

«Hotshot» Bale nominert til to priser

STORESLEM?: Tottenhams Gareth Bale er nominert til årets spiller og årets unge spiller. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenhams Gareth Bale og Chelseas Eden Hazard er nominert til prisen som både Årets spiller og Årets unge spiller i engelsk fotball for sesongen 2012-2013.

Nomineringen er foretatt av den engelske spillerforeningen (PFA).

De nominerte som Årets spiller:

Gareth Bale (Tottenham), Michael Carrick (Manchester United), Eden Hazard (Chelsea), Juan Mata (Chelsea), Luis Suárez (Liverpool) og Robin van Persie (Manchester United).

De nominerte som Årets unge spiller:

Gareth Bale (Tottenham), Christian Benteke (Aston Villa), Eden Hazard (Chelsea), Romelu Lukaku (Chelsea, på lån fra West Bromwich Albion), Danny Welbeck (Manchester United) og Jack Wilshere (Arsenal).

TV2-kommentator Øyvind Alsaker mener det ikke er noe å utsette på listene.

- For meg så er de listene helt OK og i tråd med hva som kan forventes. Man kan kanskje diskutere en Michu (Swansea journ anm.) opp mot Carrick, men det er helt greit, sier Alsaker til ABC Nyheter.

Alsaker mener det står mellom tre spillere; Bale, Suárez og van Persie.

- Det kommer litt an på når stemmene har blitt avgitt. Er det tidlig så kan det være van Persie fordi han pøste inn mål tidligere i sesongen mens etter jul har Bale vært meget god.

- Men min favoritt er kanskje Liverpools Suárez. Han har vært best over tid og spiller på det dårligste laget, sier Alsaker.

- Flere Premier League-elskere vil kanskje savne Everton-duoen Leighton Baines og Marouane Fellaini, burde de vært på listen?

- Ja, det kan man godt si. Men listen er helt OK. Både Baines og Fellaini har vært gode, men det har også de som er nominert, fortsetter Alsaker.

Når det gjelder Årets unge spiller mener TV2-kommentatoren valget er enklere.

- Det er det tre som skiller seg klart ut; Bale Benteke og Hazard. Vanskelig å si, men det jeg tror det står mellom Bale og Benteke.

Vinnerne blir annonsert 28. april.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus