Meny

- Laget kommer først

FOKUS: Terry mener spillerne må sette laget fremfor seg selv i de resterende kampene. Foto: Dylan Martinez

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Terry vil ikke dvele på den tapte plassen på Chelseas førstelag, selv etter han scoret to mål.

John Terry har i det siste måttet finne seg i å bli nedprioritert ovenfor Ivanovic, Luiz og Cahill i Rafael Benitez’ planer. 

Men på onsdag kveld begynte engelskmannen fra start i sin første kamp siden 30. mars. Dette førte til 3-0-seier, hvorav to av målene var signert Chelsea-kapteinen. Dette ga Chelsea et stort løft i kampen om Champions League-plassen.

Etter kampen insisterte han på at han var fornøyd så lenge det går bra med hans kjære Chelsea. 

- Alt jeg kan gjøre, enten om jeg er førstevalg eller andrevalg, er å imponere manageren på daglig basis slik som jeg gjorde ikveld, uttalte stopperen seg til Sky Sports etter kampen.

- Hvis han bestemmer seg for å gå for de andre stopperene, så får det bare være slik. Det er opp til meg å spille meg inn igjen på et så godt lag som Chelsea.

Seieren over Fulham førte til at Chelsea passerte Arsenal på tredjeplass. De blå har nå ett poeng mer enn naboene, med én kamp til gode. De befinner seg tre poeng over Tottenham som ligger på femte.

Terry har nå forlanget av alle sine lagkamerater at de skal fokusere på klubbens beste ovenfor deres eget slik han gjør. Dette for å oppnå suksess i både Europa League og ligaen.

Det er veldig viktig at vi holder oss fokusert, og at vi ikke blir påvirket hvis det er noen kamper manageren ikke lar oss spille. Det er laget som er viktigst.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus