Meny

Odd-profil krangler med «fans på Face»

I FACE-KRANGEL: Odd-spiller Lars-Kristian Eriksen kom med en lite flatterende beskrivelse av cupmotstander Husøy/Foynlandpå Facebook. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lars-Kristian Eriksen fyrte av mot Husøy/Foynlands spillestil og oppførsel etter gårsdagens cupkamp, på Facebook. Reaksjonene lot ikke vente på seg.

Tippeligalaget Odd vant enkelt 5-0 over Husøy/Foynland og tok seg videre i cupen, men etter kampslutt kom Odd-profilen Eriksen med en «sklitakling» mot hjemmelagets spill og oppførsel.

På sin egen Facobook-profil skriver Eriksen blant annet følgende:

«Her kommer vi med baller til en verdi av 3000,-, og signerte drakter som de kan lodde ut til tilskuerne. Tilbake får vi etterslenger og stygge taklinger, som på mirakuløst vis ikke endte i skader. På sidelinjen står det trener og lagleder og oppfører seg som små barn, applauderer hver eneste stygge takling, og samtidig oppmuntrer til "mer av det". Hauking og fliring på mislykkede pasninger eller skuddforsøk fra Oddspillere forekom også».

Det fikk svært mange Husøy/Foynland til å fyre seg opp.

I tråden under innlegget kommer det friske verbale spark fra ulikt hold som svar den tidligere LSK- og Lyn-backen.

* Det som er så bra er at Odd Grenland som tross alt er profesjonelle hver seg over det. Spesielt la jeg merke til at Fagerno fremsto som både profesjonell og et forbilde. En virkelig sympatisk mann. (Dette innlegget ble krydret med en STOR dose ironi)

* Dette innlegget virker så utrolig lite gjennomtenkt at jeg har store problemer med å ta det seriøst. At dere har med fotballer og en drakt er flott det (var det dette du ville høre?), men har ingenting med bakgrunnen for innlegget ditt å gjøre.

* La oss ikke være ufine Christer. Med tanke på at Lars-Kristian antageligvis er nødt til å se Fagermo hver eneste dag så har jeg egentlig bare lyst til å gi han en klem. Det er for lite kjærlighet i verden

Odd trener Dag Eilev Fagermo ønsker ikke å legge seg opp i Eriksens innlegg på Facebook.

– Og jeg ønsker ikke å gi noen kommentarer til det Lars-Kristian Eriksen skriver på Facebook. Vi vant kampen og unngikk skader. Vi er ferdige med den kampen nå, sier Odd-sjefen overfor TV 2 Sporten.

Husøy/Foynlands trener, den tidligere toppspilleren Petter Furuseth, mener laget opptrådte på en måte som gjorde det mulig å avansere fra den første runden, men legger også til at Odd kanskje ikke er vant til den type spill.

– Jeg har forståelse for at måten vi spilte på kanskje ble oppfattet som annerledes enn det som vanligvis møter Odd, sa Furuseth til TV 2 Sporten.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus