Meny

Brattvåg droppet cup-protest mot Hødd

VIDERE I CUPEN: Fredrik Ausrnes og Hødd er videre i cupen. Brattvåg vurderte å legge inn en protest etter gårsdagens kamp, men trakk seg i løpet av kvelden. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

3. divisjonslaget «tok til fornuften» og trakk en mulig protest mot storebroren fra Ulstenvik.

Etter gårsdagens cupkamp mellom 3. divisjonslaget Brattvåg og Hødd, en kamp Hødd enkelt vant 4-1, kom meldingene om at lilleputten ville legge inn protest på bakgrunn av at en av Hødds spillere stod oppført med feil nummer på dommerkortet

Men protestentankene er nå avblåst, melder Hødd på sine sider.

«Klubbane har hatt en god og konstruktiv dialog etter kampen, og er skjønt enige om at dette ikkje bør overskygge den fine fotballopplevelsen som ca 500 tilskodarar fikk med seg i Brattvågen», skriver klubben om det som skjedde etter kamspslutt.

Under gårsdagens NRK-sendte oppsummering av cupens første runde ble det nevnt at en prostest fra Brattvåg var til vurdering. Det fikk ekspert Tom Nordlie til å si sin mening.

- Nå må de heller konsentrere seg om opplevelsen og se fremover. De bør forberede seg til første runde neste år og gå videre da, sa den tidligere topptreneren under sendingen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus