Meny

Newcastle-back ute til 2014

SKADEPLAGET: 28 år gamle Ryan Taylor har hatt mange skadeavbrekk i sin karriere. Foto: Matt West.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryan Taylor opplever et nytt skademareritt. Newcastle-backen kan miste hele neste sesong med en korsbåndsskade.

Taylor pådro seg en kneskade i kampen mot greske Atromitos i kvalifiseringen til europaligaen i august i fjor. 28-åringen var nylig tilbake til trening, men er satt ut av spill igjen etter å ha fått en ny skade.

– Ryan har jobbet så hardt etter skaden sin. Han har vært en drømmepasient og gitt alt for å komme tilbake i full trening. Alle i klubben er svært triste etter disse nyhetene. Ryan har fått og vil fortsette å få full støtte fra alle i Newcastle under denne vanskelige tiden for ham, sier manager Alan Pardew.

Newcastle opplyste onsdag også at målvakten Tim Krul må opereres etter at han slo skulderen ut av ledd under 0-3-tapet mot Sunderland sist søndag. Nederlenderen er trolig ikke tilbake i trening før i juli. Rob Elliot vil vokte Newcastles mål i de fem siste seriekampene.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus