Meny

«Skjebnekampen» Arsenal-Everton tirsdag kl. 20.45

- Jeg brukte Wilshere for tidlig

KLAR? Jack Wilshere startet oppgjøret mot Norwich i helgen. Men i dag innrømmer Arsenal-manageren at han kanskje brukte ham for tidlig. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal-manager Arsene Wenger innrømmer at midtbaneeleganten ikke var klar da han startet mot Norwich lørdag.

Arsenal-sjefen sier i dag at han nok ikke burde ha brukt Jack Wilshere (21) i oppgjøret londonlaget til slutt halet i land 3-1.

- Jeg kjørte Jack inn for fort og han var ikke helt klar, sier Wenger i timene før den viktige kampen mot Everton hjemme på Emirates.

Begge lag kjemper om plasser i neste års europacuper, Champions League og Europa League, og har ikke råd til å tape. For Evertons del betyr et tap høyst sannsynlig farvel til E-cup sesongen 2013/14.

Følg Arsenal-Everton direkte her fra kl 20.45

Det er ikke sikkert Wilshere blir å se i kveld - Wenger vil rådføre seg med medisinsk ekspertise før han tar en avgjørelse.

- Jeg vil få råd fra klubbens medisinske avdelingen. I tillegg må vi se an hvordan han føler seg samt at jeg må bruke min erfaring rundt slike situasjoner fra tidligere.

Wilshere er et av engelsk fotballs største talenter og har spilt 27 kamper for Arsenal denne sesongen. Hele fjoråret ble spolert av en ankelskade. Kampen mot Norwich var også den første etter en lang periode på sidelinjen.

- Jack har vært ute i seks uker og ja, jeg brukte ham nok for tidlig. Men jeg har jobbet med ham siden han var 16 år og kjenner godt til hvordan han reagerer på ting, fortsatte franskmannen.

Evertons manager David Moyes mener en seier langt på vei totalt sett vil sørge for en god Toffee-sesong. Men skotten vil mer enn gjerne ut i Europa.

- Dersom vi vinner mot Arsenal så har vi en fair sjanse på Champions League. Taper vi har vi fortsatt heng på Europa League, sier Moyes til klubbens egne sider.

Før kampen ligger Arsenal på tredjeplass på tabellen med 59 poeng. Everton ligger på 6. plass med 55 poeng. Mellom disse to ligger Chelsea og Tottenham, begge med 58 poeng.

Les flere fotballnyheter her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus