Meny

Boston-klubbene utsetter kamper

AVLYSER: Boston Bruins avlyste mandagens kamp. Her forward Milan Lucic mot Carolina Hurricanes. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere kamper i amerikanske lagidretter er utsatt etter bombeeksplosjonene i Boston mandag.

Ishockeykampen mellom Boston Bruins og Ottawa Senators i NHL mandag ble utsatt inntil videre. Samtidig valgte NBA å utsette basketballkampen mellom Boston Celtics og Indiana Pacers. Den skulle etter planen vært spilt tirsdag.

Minst tre mennesker ble drept og over hundre såret i bombeangrepet mot Boston maraton. En av de døde er en åtte år gammel gutt, ifølge kilder i politiet.

Les også: Bombeangrep mot Boston Marathon

– NHL ønsker å vise sympati med alle dem som er rammet av den tragiske hendelsen i Boston, het det i en melding fra National Hockey League.

Bruins-president Cam Neely uttaler følgende i en pressemelding på klubbens egne sider.

- Vi er i tett dialog med NHL og avventer informasjon fra sikkerhetspersonalet som jobber med saken.

– NBA uttrykker sympati med alle de som er blitt rammet av tragedien i Boston, het det i en melding fra den nordamerikanske basketballigaen.

New England Patriots i amerikansk fotball valgte på sin side å avlyse tirsdagens bebudede pressekonferanse på Gillette stadium i Foxborough.

– Våre tanker og bønner går til familiene som er rammet og alle de som er skadd etter bombeaksjonen under dagens Boston Marathon, het det i en melding fra NFL-laget.

Les også: Nordmann: - Ser skadde fraktes til sykehuset

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus