Meny

AaFK-kaptein forteller om fryktkultur under Rekdal

FRYKT: Kjetil Rekdal beskyldes for å ha spilt på frykt under sin tid i AaFK. Tull, svarer fotballtreneren, og viser til resultatene han oppnådde. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aalesund har fått en drømmestart under Jan Jönssons ledelse. Det er ikke tilfeldig, mener Jonatan Tollås Nation.

Søndag tok Aalesund en ny sterk borteseier mot Sarpsborg 08, og topper med det Tippeligaen etter fire runder.

Aalesund-kaptein Jonatan Tollås Nation er klar på at trenerbyttet har hatt mye å si. Overfor Aftenposten forteller Nation om en fryktkultur under Rekdal.

– Enkelte spillere hadde nok godt av et trenerskifte. De spilte med høye skuldre og var redde for å mislykkes, utdyper han til TV 2.

Nation hevder han for egen del hadde et godt forhold til Rekdal, men at det gjaldt langt fra alle i klubben.

– Janne er mer behagelig å være rundt. Jeg hadde ikke selv noen problemer med det, men Kjetil sier alltid det han mener, sier Nation til Aftenposten.

Les også: Rekdal gir VIF-spillerne alkoforbud

Rekdal avviser på sin side at han drev et fryktregime under sin tid i Aalesund, og begrunner det med resultatene han oppnådde.

– To cupgull, 4. plass i serien og at jeg har vært med på å bygge opp en god spillerstall er svar nok. Det er neppe mulig å få til med frykt. AaFK-gjengen bør fokusere på seg selv og slutte å prate om de som ikke er der lenger, skrev Rekdal i en SMS til Aftenposten søndag kveld.

Trykk her for å se alle målene fra Tippeligaen

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus