Meny

Heynckes: – Jeg trenger ikke råd fra Guardiola

Bayern-trener Jupp Heynckes avslører at han vil bruke Barcas tidligere trener som rådgiver.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bayern München-trener Jupp Heynckes sier han ikke vil spørre Josep Guardiola til råds før storklubbens mesterligamøte med Barcelona.

Guardiola tar over Bayern fra neste sesong. Han har flere år bak seg som suksessrik trener i Barcelona.

– Respekter meg og mitt arbeid. Jeg har aldri forhørt meg med noen eller bedt om råd. Jeg trenger ikke noens hjelp for å vurdere en motstander, sa Heynckes fredag.

Les også:  Ny Real-utfordring for Borussia

Bayern møter Barca hjemme i første semifinalekamp 23. april. Returen på Camp Nou går åtte dager senere. Barcelona jager sin tredje mesterligatittel på fem år, mens Bayern kan nå sin tredje finale på fire sesonger.

Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge sier at Guardiola ikke har tatt kontakt med klubben for å gi tips om sin tidligere klubb. Likevel er han ikke bekymret for forberedelsene til kampen.

– Guardiola har kanskje innsideinformasjon, men vi har også en «insider» på benken. Ingen tysker kjenner spansk fotball bedre enn Heynckes.

Heynckes ledet Real Madrid til topps i mesterligaen i 1998. Han har også trent Tenerife og Athletic Bilbao.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus