Meny

Sjokkretur for Zlatan?

TILBAKE TIL ITALIA? Zlatan Ibrahimovic ryktes å forlate PSG i sommer. Foto: NTB scanpix / Reuters.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zlatan Ibrahimovic kan nærme seg en retur til italienske Juventus.

Den svenske Paris Saint-Germain-angriperen snakker varmt om PSG-prosjektet, men både Corriere dello Sport og La Gazzetta dello Sport skrev fredag at Ibrahimovic kan komme til å skifte til Juventus allerede i sommer.

Ifølge de italienske sportsavisene har Zlatan meddelt PSG at han vil forlate klubben.

Angriperens agent, Mino Raiola, skal ha reist jevnlig mellom Paris og Torino den siste tiden.

Det blir spekulert i en avtale som tar Zlatan Ibrahimovic og Marco Veratti til Juventus, mens Arturo Vidal havner i Paris Saint-Germain.

Zlatan spilte for Juve fra 2004 til 2006. Han gikk videre til erkerivalen Inter da Juventus ble degradert én divisjon etter kampfiksing.

Zlatan har gjort sine saker bra så langt denne sesongen. Han er i særklasse klubbens mestscorende spiller denne sesongen med 26 mål. Neste på listen er Kevin Gameiro med seks.

Før Champions League-kampen mot Barcelona nylig gjorde svensken et intervju med CNN. Der fortalte han åpenhjerting om sitt forhold til sin tidligere sjef i Barca, Pep Guardiola, Barcelona som klubb, David Beckham og sitt eget image.

Les også: - Jeg er ingen "bad boy".

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus