Meny

Northug henter «halve» RBK

TIL MOSVIK: Roar Strand blir lagkamerat med Petter Northug i Mosvik IL: (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå blir også Roar Strand en del av Mosviks lag i 6. divisjon.

Petter Northug er «aktiv på overgangsmarkedet» for sin klubb i 6. divisjon, Mosvik. For nå har klubben sikret seg nok en forsterkning foran kommende sesong.

Norges mestvinnende fotballspiller gjennom tidene, Roar Strand, har nemlig takket ja til å føre trønderne oppover i divisjonssystemet.

Strand spilte over 600 kamper for RBK og i flere år var han fast inventar på det a-landslaget. Strand var blant annet med å starte den legendariske VM-kampen mot Brasil i Marseille i 1998.

– Det var ikke snakk om så mye overtaling. Det kom to forespørsler om jeg ville være med og «røre» meg litt og ha det litt artig. Jeg blir med for å holde meg i form, sier Strand til VG.

Ifølge 43-åringen så har han holdt formen ved like etter at han la opp i 2010.

- Jeg har spilt en del på Rosenborgs oldboyslag, men jeg må nok opp noen hakk treningsmessig, sier han videre til avisen.

Tidligere er det også blitt kjent at Christer Basma (40) skal spille for Mosvik. Også tidligere RBKer Bent Skammelsrud (46) har ifølge avisen også sagt ja til å spille én kamp for klubben.

- I et svakt øyeblikk sa jeg ja til å spille en kamp og det kan jo bli artig for dem som skal se på, sier Skammelsrud som bedyrer at han ikke har noen planer om å ta opp igjen karrieren.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus