Meny

Nytt straffemareritt for Tottenham

Mohamed Salah setter inn Basels første for dagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham røk ut av Europaligaen etter 1-4 i straffesparkkonkurransen mot Basel torsdag.

Det er første gang sveitserne tar seg til en semifinale i E-cupen, ifølge Max. Det sto 2-2 etter 90 minutter. Ettersom den første kvartfinalekampen mellom lagene også endte 2-2, måtte straffespark til for å kåre en vinner.

Les også: Uavgjort holdt ikke for Newcastle

Der sviktet London-laget fullstendig. Tom Huddlestones forsøk ble reddet av keeper før Emmanuel Adebayor skjøt over. Marcelo Diaz avgjorde det hele da han satte inn 4-1.

Ifølge Skysports har Tottenham dårlig erfaring med straffesparkkonkurranser. Laget har tapt sju straffesparkkonkurranser på rad. I 1984 hadde de derimot turen på sin side da de straffeslo Anderlecht i UEFA-cupfinalen.

Les også:  Chelsea knepent til semifinale

Clint Dempsey ga Tottenham ledelsen etter 23 minutter, men Mohamed Salah (27.) og Aleksander Dragovic (49.) snudde kampen for Basel. Dempsey utlignet med sitt andre mål for kvelden sju minutter før slutt.

Det ble ekstra vrient for Spurs i ekstraomgangene. Der måtte de spille med ti mann etter at Jan Vertonghen ble utvist mot slutten av ordinær tid. 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus