Meny

Buffon: - Bayern kan vinne Champions League

IMPONERT: Juve-keeper Gianluigi Buffon lot seg kraftig imponere av Bayern München. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Juve-keeperen mektig imponert over Jupp Heynckes mannskap.

Juventus-keeper Gianluigi Buffon mener Bayern München er et mer enn godt nok lag for å vinne årets  Champions League. I går valset den «tyske maskinen» over italienerne og vant til slutt 4-0 over to kamper.

- Vi møtte et lag som viste at de er teknisk, mentalt og erfaringsmessig sterkere enn oss. Jeg trodde ikke de var så gode, men de kan vinne hele turneringen, sier Buffon ifølge BBC.

Les også: Full kontroll for Bayern

Buffon, en av verdens beste keepere, mener at spesielt gårsdagens opppgjør i Torino viste hvor sterke Bayern er.

- Jeg ble mer imponert i kveld enn hva jeg ble i München sist. I den første kampen ga vi ikke alt, men det gjorde vi i dag. Men det var ingenting vi kunne gjøre, fortsatt Buffon.

Også Juve-sjef Antonio Conte lot seg imponere.

- Etter det som ble vist både forrige uke og i dag, så gikk det beste laget videre.

Bayern hadde 2-0 å gå på fra møtet i Tyskland for en drøy uke siden og det var ventet et tett og tøft oppgjør på Juventus Stadium. Men til det var den tyske mesteren for overlegen. De hadde full kontroll gjennom hele kampen og lot ikke Juve dominere. Da dommeren hadde blåst av hadde både Mario Mandžukić og Claudio Pizzaro tegnet seg på scoringslisten for tyskeren.

Fredag er det trekning av semifinalene. Lagene som nå er igjen i turneringen er Borussia Dortmund (Tys), Real Madrid (Spa), Barcelona (Spa) og Bayern München (Tys).

Bayern var ett av fjorårets to finalelag og tapte til slutt på straffer mot engelske Chelsea.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus