Meny

Knytter seg til Liverpool

LOJAL: Lucas Pezzini-Leiva har bare spilt for to klubber i hele sitt liv og ser ikke ut til å skulle flytte på seg med det første. Foto: Tim Hales (AP Photo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lucas Leiva har signert en ny avtale med Anfield-klubben.

Lucas Leiva blir å se i den gjenkjennelige røde drakten - i hvert fall for de nærmeste årene fremover.

Midtbanespilleren signerte i dag en ny langtidskontrakt med laget til Brandan Rodgers, melder klubbens egne hjemmesider.

Les også: Abidals comeback er et mirakel

Brasilianeren kom til klubben fra Gremio sommeren 2007, og har siden gjort 207 opptredner på klubbens midtbane.

26-åringen signerte en lengre kontrakt med Liverpool for bare to år siden, men nå har han altså bestemt seg for at han vil bli værende på Anfield i ytterligere noen år.

– Jeg tror det er her jeg hører hjemme og her jeg vil bli, så jeg er veldig glad for å ha signert en ny avtale og ser nå frem til flere år her, sier spilleren selv.

En av mange

Lucas har periodevis vært svært skadeplaget, og var blant annet ute fra midten av august til desember i fjor.

Les også: Spurs må klare seg uten Bale

Administrerende direktør i Liverpool, Ian Ayre, sier en forbedret kontrakt er det minste Lucas fortjener, og håper spilleren kan fortsette å ta steg fremover i de neste årene.

GUL OG BLÅ: Midtbanespilleren har et tjuetalls landskamper for Brasil. Foto: Jon Super (AP Photo)GUL OG BLÅ: Midtbanespilleren har et tjuetalls landskamper for Brasil. Foto: Jon Super (AP Photo)

– Det er fantastisk at han har signert. Han har vært et lojalt medlem av laget, og han la ned mye arbeid i å komme tilbake fra sine to lengre skader. Klubben støttet han gjennom det, og vi har tidligere sagt at vi vil beholde våre viktigste spillere. Å forlenge avtalen til Lucas er et eksempel på det, sier Ayre.

Bare de siste ti månedene har en hel horde spillere signert nye kontrakter med de røde: Luis Suárez, Martin Skrtel, Daniel Agger, Raheem Sterling, Suso, Jonjo Shelvey, Martin Kelly, Andre Wisdom og Brad Jones.

En avtale for kaptein Steven Gerrard skal også være på vei, og det var ikke vanskelig å overtale Lucas om at Liverpool er plassen å være.

– Det var ikke vanskelig å bestemme meg, og jeg gleder meg til flere suksessfulle år i denne klubben, avslutter han.

Flere fotballnyheter finner du her

Vil du motta nyhetsbrev fra ABC Nyheter? Klikk her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus