Meny

Malaga raser etter Dortmund-tapet

RASER: Malaga og Joaquin er fly forbannet etter gårsdagens sviende nederlag for Dortmund i Champions League. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Joaquin antyder skittent spill.

– Vi mistenker Michel Platini (UEFA-president) og alle de andre. Fordi vi er Malaga og ikke Real Madrid er det enklere å gjøre slikt, sa han til spansk radio etter det sviende nederlaget på Signal Iduna Park tirsdag kveld.

Sjelden har man vært vitne til en mer dramatisk avslutning på en kamp i Champions League-historien. Dortmund scoret to mål på overtid - det siste kontroversielt grunnet en mulig offside. Hadde kampen endt 2-2, ville Malaga gått til semifinalen.

Les også: Borussia med himmelsk spurt

Platini er fra før ingen populær mann i Malaga. UEFA ila klubben utelukkelse fra europacupene fra og med kommende sesong grunnet økonomisk rot.

Også Malaga-trener Manuel Pellegrini var kritisk.

– Borussia slapp unna to utvisninger, og på det siste målet var to mann i offside. De dyttet oss bakover på banen med hjelp av albuer og dytting.

I rettferdighetens navn skal det nevnes at 2-1-målet til Malaga også "stinket" offside. Baptista kom igjennom og skjøt ballen forbi Dortmunds burvokter Roman Weidenfeller, men før ballen passerte mållinjen dyttet innbytter Eliseu til ballen. Eliseu stod trolig i offside da Baptista sendte avgårde ballen mot.

Les også:

Mourinho heier på PSG

Zlatan: - Jeg er ingen «bad boy»

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus