Meny

Barcelona - PSG: Zlatan tilbake på Camp Nou

Zlatan: - Jeg er ingen «bad boy»

ÅPEN ZLATAN: Zlatan forteller om tiden i Barcelona, Pep Guardiola eget image og David Bekham i et lengre intervju med CNN i timene før kampen mot sin tidligere arbeidsgiver. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I kveld er Zlatan Ibrahimovic tilbake på Camp Nou når hans franske PSG gjester Barcelona. Se det åpenhertige intervjuet med svensken før kampen.

Like før det smeller i kveldens utvilsomt mest interessant kvartfinale i Champions League, oppgjøret mellom Barcelona og PSG, forteller en åpenhjertig Zlatan Ibrahimovic om tiden han hadde i den spanske giganten, hans tidligere trener og nå om livet i Paris.

– Jeg har bare gode ting å si om Barcelona. Det var en fantastisk tid. Ja, jeg hadde en del utfordringer med treneren, men det er slikt som skjer, sier Zlatan til CNN.

Mange mener mye om Zlatan Ibrahimovic. Selv mener hovedpersonen at mange bare «kaster seg på toget» når noen omtaler ham i media.

– Dersom noen kommer med en dårlig karakteristikk av meg i media så hiver flere seg bare på. Men dersom man blir kjent meg meg så vil man si noe annet.

–  Mange mener jeg er en «bad boy», men det er jeg ikke. Men om du vil at jeg skal være en så er jeg det, sier Zlatan i intervjuet.

Les også: Mourinho heier på PSG

Det stormet rundt Ibrahimovic da han var i Barca sesongen 2009/10. Selv om han jevnt og trutt banket læret i nettmaskene, fikk han aldri den anerkjennelsen han kanskje hadde fortjent. Mye av bråket som var rundt svensken skyldtes at han etter hvert kom på kant med treneren Pep Guardiola.

– Jeg har ikke et eneste vondt ord å si om Pep Guardiola som trener. Når det gjelder ham som menneske så kan vi diskutere, sier Zlatan om den suksessrike Guardiola.

Zlatan synes også det er deilig at han har fått «avlastning» som det mest jagede PSG- objektet av både fans og media. Nå er det David Beckham som har den rollen.

– Jeg synes det er deilig at Beckham kom for da får jeg være litt alene. Før jeg kom sa folk at «det er ikke som i Italia, her bryr ikke folk seg så mye om fotballspillere», men det har nesten bare vært kaos og stressende, sier Zlatan.

Det første oppgjøret mellom lagene endte 2-2 i Paris.

I går avanserte tyske Borussia Dortmund og spanske Real Madrid.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus