Meny

Mikel sliter med motivasjonen

UMOTIVERT: Jon Obi Mikel sliter med motivasjonen i Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Obi Mikel sier han finner det vanskelig å motivere seg til kamper i europaligaen og ønsker desperat at Chelsea tar seg til mesterligaen kommende sesong.

Den tidligere Lyn-spillerens klubb Chelsea er regjerende mesterligavinner, men røk ut allerede i gruppespillet denne sesongen.

Torsdag venter kvartfinalekamp nummer to mot russiske Rubin Kazan. Chelsea vant 3-1 i hjemmekampen og utgangspunktet foran bortekampen er derfor solid.

Men Mikel er mye mer opptatt av å sikre laget en plass blant de fire i serien. Det gir rett til spill i mesterligaen også kommende sesong. I første omgang kjemper de mot Arsenal og Tottenham om en plass blant de fire beste i England.

– Mesterligaen er det som denne klubben alltid har vært opptatt av. Det er det vi spillere ønsker denne gangen også. Det er ikke meningen å sette europaligaen i dårlig lys, men det er noe annet å høre mesterligahymnen, sier Mikel.

– Jeg kjenner ikke engang europaligasangen. Jeg har vært her i sju år og har aldri spilt kamper i den ligaen før torsdag kveld. Det har vært frustrerende å følge med kampene tirsdag og onsdag kveld, mens selv har spilt torsdagskvelder, sier John Obi Mikel. 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus