Meny

Neville forlater Everton

GIR SEG: Phil Nevill har meddelty at han gir seg i Everton etter denne sesongen. Han vet ennå ike hva som skjer videre. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Veteranen vil trolig forsøke seg i en annen klubb før han legger skoene på hylla.

Phil Neville har i dag bekreftet at han forlater Everton etter denne sesongen. Dermed er en åtte år lang Toffee-karriere ved veis ende.

- Det har vært en ære å spille for Everton. Jeg har nytt all min tid i Merseyside og forlater klubben med en enorm stolthet, sier Neville til Evertons egne sider tirsdag.

Neville, som kom fra Manchester United i 2005, har ennå ikke bestemt seg for hva han vil gjøre fremover, men han har tidligere uttalt at han vil fortsette å spille fotball.

- Jeg ønsker å fortsette og spille på øverste nivå så lenge fysikken holder. Jeg vil vurdere de ulike alternativene før jeg bestemmer meg helt for hva jeg vil gjøre.

Han takker for all støtte han hatt i sin tid i klubben.

- Jeg vil gjerne takke manageren, styreformannen, alle ansatte og spillere i Everton for deres støtte under min tid i klubben. Jeg vil også gjerne rette en spesiell takk til fansen som har vært utrolig underalle mine år her.

Neville har spilt 303 kamper for Everton og scoret åtte mål. Siden januar 2007 har han også vært klubbens kaptein.

Nevill har fra sin tid Manchester United vunnet Premier League seks ganger, FA-cupen tre ganger samt Champions League og VM for klubblag èn gang.

Les flere nyheter fra Premier League her.

Nevill vil fungere som assistent for det Stuart Pearce under sommerens U21-EM i Israel.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus