Meny

Chelsea vendte til seier og 3.-plass

UTLIGNINGEN: Fernando Torres og John Obi Mikel feirer Matthew Kilgallons selvmål. Foto: AFP PHOTO/CARL COURT

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea utnyttet Tottenhams glipp og klatret til 3.-plass i Premier League med 2-1-seier over Paolo Di Canio og Sunderland søndag.

Blåtrøyene kom under like før pause, men et selvmål av Matthew Kilgallon og en styring av Branislav Ivanovic sørget for at Paolo Di Canio også sportslig fikk en sur start som Sunderland-manager.

Chelseas serieform har variert kraftig denne sesongen, og heller ikke søndag overbeviste Rafael Benítez' mannskap på eget gress. Men etter å ha blitt sendt i garderoben like etter César Azpilicuetas klønete selvmål, slo vertene tilbake like etter pause.

Les også: Tottenham feilet tross drømmestart

Les også: Ferguson: - Jeg liker Di Canio

Like uheldig var Matthew Kilgallon da han styrte skuddforsøket fra Oscar i eget nett i det 47. minuttet.

Åtte minutter senere ble Simon Mignolet igjen fintet ut da David Luiz' skudd ble flikket videre i mål av Ivanovic.

Chelsea passerer dermed Tottenham, som kunne trygget 3.-plassen med seier hjemme mot Everton søndag. 2-2 gjør derimot at laget er et lite hestehode bak byrivalene Chelsea og Arsenal i kampen om 3.- og 4.-plassen som gir mesterligaspill neste sesong.(©NTB)

Flere Premier League-nyheter her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus