Ferguson: - Jeg liker Di Canio

FAN: Alex Ferguson (f.v.) trekker på smilebåndet av tidligere Sheffield Wednesday-, West Ham -, og Charlton-spiller Paolo Di Canio. Foto: REUTERS/Eddie Keogh, AFP PHOTO/GRAHAM STUART. Montasje: ABC Nyheter.
FAN: Alex Ferguson (f.v.) trekker på smilebåndet av tidligere Sheffield Wednesday-, West Ham -, og Charlton-spiller Paolo Di Canio. Foto: REUTERS/Eddie Keogh, AFP PHOTO/GRAHAM STUART. Montasje: ABC Nyheter.

Ikke alle har noe imot Paolo Di Canio. Jeg må innrømme at jeg liker han, sier Alex Ferguson.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sunderland møter søndag Chelsea på bortebane.

Men i oppladningen har det vært lite prat om selve kampen. Sunderlands nye trener, Paolo Di Canio, har stjålet de fleste overskriftene, og det for alt annet enn sportslige årsaker.

Italienerens mye omtalte og angivelige fascistiske sympatier har dominert overskriftene og satt klubben fra Stadium of Light i et lite heldig lys.

Men nå får han endelig støtte.

- Jeg må innrømme at jeg liker fyren og hans holdning til spillet, sier Alex Ferguson ifølge TeamTalk.

- Jeg liker fotballfilosofien hans

Ferguson holder seg unna diskusjonen rundt Di Canios politiske liv og berømmer i stedet spillestilen den tidligere Serie A - og Premier League-spilleren står for.

- Han har hjertet utenpå drakta, og jeg liker filosofien hans; han vil spille ballen langs bakken i stedet for i lufta. Jeg har et bilde i hodet mitt av at han står på sidelinjen og peiker på himmelen og så på bakken i et forsøk på å få spillerne hans til å holde ballen på gresset, sier Manchester United-treneren.

Les også: Nå vil United sikre gullet

Les også: Mancini: - Nå må vi bruke mer penger

Paolo Di Canio tok over jobben i Sunderland etter at Martin O'Neill ble avskjediget. «The Black Cats» har slitt voldsomt så langt i år og ligger bare ett poeng over streken når syv kamper gjenstår.

Se tabellen her

Oppgaven til Di Canio er å holde seriemesteren fra 1936 i landets øverste divisjon. Tap mot Chelsea og Wigan-seier mot QPR vil gjøre at Sunderland ligger under streken.

- Han har en tøff utfordring foran seg om han skal klare å holde Sunderland i Premier League, avslutter Ferguson.

Flere nyheter fra Premier League finner du her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus